Træt af mascara og falske øjenvipper?

Er du også ved at være godt træt af at skulle bukke øjenvipper, bruge mascara og lime falske øjenvipper på? Det kan tage en krig blot at få styr på øjenvipperne, og resten af ansigtet skal der også være styr på. Hurtigt løber tiden fra dig! Der er ingen grund til at belemre sig selv med at stå tidligt op for at lægge makeup, hvis det er muligt at undgå!

Der findes nemlig mange muligheder for at løse dit øjenvippedilemma. Læs bare med her!

Løft øjenvipperne

Sætter der sig altid en smule frygt i dig, når du løfter øjenvippebukkeren op til øjet. Du har helt sikkert hørt diverse skræmmefortællinger om folk, der har bukket deres øjenvipper helt af! Det ønsker man bestemt ikke selv at være ude for.

Men øjenvippebukkeren er et effektivt redskab til at løfte øjenvipperne, så de ser længere ud. Her kan du i stedet få et lash lift. Et lash lift holder din øjenvipper bukkede i ugevis, så du slipper for at gøre noget som helst om morgenen for at opnå de perfektbukkede vipper.

Du kan læse mere om lash lift her for at undersøge, om dette er noget for dig. Ved denne behandlingstype kan du også få vipperne farvede, så du slipper for at gøre noget som helst ved øjnene om morgenen og spare dig for unødvendig tid!

De ekstra lange øjenvipper

Hvis du ikke er tilfreds med dine øjenvippers naturlige længde og ofte bruger falske øjenvipper, vil du kunne spare en hel del på lim, øjenvipper og tid ved at få eyelash extensions. Disse extensions kommer oven på dine egne, naturlige øjenvipper, og så kan du både få det dramatiske og det diskrete udtryk, alt efter hvilke extensions, der påsættes. Det er en skøn og nem måde at opnå lige nøjagtig det resultat, du ønsker.