Dyrk dit hår

Dit hår er består af et stof kaldet kreatin, der er opbygget af lange proteiner. Dermed har du rig mulighed for at tilgodese det i dagligdagen. Hver dag udsætter du nemlig dit hår for f.eks. sollys og kalk fra vandet, der slider på dit hård med tiden. Det kan også være, du sætter dit hår meget op, som kan være slidende. Igennem kosttilskud hår kan du få tilgodeset de vitaminer, der er godt for dit hår. Det vil kunne være med til, at dit hår bliver sundt og stærkt. Det selvsamme kosttilskud vil også hjælpe til at holde dine negle på hænderne og fødderne sunde.

Vær god ved din hud

Der er mange forskellige hudtyper, og hvad der måske virker bedst for én hudtype, virker måske ikke ligeså godt for en anden. Nogen af de hudtyper der findes er f.eks.: følsom hud, normal hud, tør hud, fedtet hud og kombineret hud. Det kan være en god idé, når du har fundet ud af, hvilken hudtype du har, hvad du kan gøre for bedst at tilgodese den. Det kan være, der er nogen udbredte misforståelser, du kan få afklaret. I sidste ende er hud det største organ, vi mennesker har, så at tilgodese den, kan være fordelagtigt.

Få mineraler og vitaminer

Mineraler og vitaminer hjælper blandt andet med at opbygge og vedligeholde din hud. Det vil oftest være igennem kosten eller tilskud, du vil kunne få de diverse mineraler og vitaminer. Uanset hvad kan det være en god idé at sætte sig ind i, hvilke vitaminer og mineraler, du selv har mulighed for at få igennem kosten, og hvilke der ville være en god idé, du tager som tilskud. Du kan blandt andet følge Fødevarestyrelsens ”De officielle råd” som inspiration til, hvordan du får indtaget den anbefalet mængde mineraler og vitaminer i din daglige kost.