Skal du på solferie? Sådan pakker du din toilettaske

Når du pakker til din næste solferie, så er det naturligvis uundværligt med badetøj og sandaler. Men derudover er det nødvendigt med en godt pakket toilettaske. Men hvad har du egentlig brug for på sådan en rejse?

Beskyt din hud mod solen

Ligegyldigt hvilken solferie du tager på, er det vigtigt med en god solcreme. Ikke nok med at det er bedst for din hud, så er der heller ikke noget værre end at blive forbrændt på første dag. Derfor er det altid bedre at passe ekstra godt på end at ende med en træls solskoldning.

Det er en god idé også at huske en læbepomade med solfaktor i, da dine læber også nemt kan blive forbrændte.

Hvis du alligevel bliver solbrændt, så er det en fordel med en aftersun, der kan køle din hud ned.

Forbered dig med piller og medicin

Det er altid en god idé at være forberedt med nogle piller og medicin, hvis der skulle opstå en uventet situation. Det er aldrig til at vide, om du lige pludselig får ondt i hovedet, i maven el.lign. Alt afhængig af hvor du rejser til, så skal din mave lige vænne sig til ny mad og nye bakterier. Derfor er det en god idé at have noget med, der hjælper til at normalisere tarmfloraen såsom Paraghurt tabletter.

Hvis der er andet medicin, du tager til daglig, er det naturligvis også vigtigt at huske det, da det bestemt ikke er sikkert, at du kan opstøve det i et udenlandsk apotek.

Sørg for fugt til din hud og hår

Sol, saltvand og klorvand udtørrer alt sammen både din hud og hår. Derfor vil du blive rigtig glad for en god, fugtgivende creme og en hårolie eller hårkur. Det er i hvert fald rigtig rart at have efter en lang dag i solen eller i vandet.