3 rejsemål for jer der rejser uden børn

Du kender sikkert det med at tiden er fløjet forbi jer og hverdagen er blevet til vaner. Jeres børn er blevet jeres fokuspunkt og I har måske glemt at nyde hinanden eller er jeres børn fløjet fra reden. En ferie uden børn er en oplagt mulighed for at genfinde jer selv og genopdage jeres kærlighed til hinanden. Det er en god idé at rejse udenfor skolernes ferie, så I kan få det til at passe med budgettet. Her kommer der 3 rejsemål I kan besøge uden børn, hvor der er rig mulighed for at bo på voksenhoteller.

New York

Er I til storbysferie er New York det rette sted for jer. Byen byder på masser af shoppingsmuligheder på 5th Avenue, men også kulturelle oplevelser. I kan opleve seværdigheder som Frihedsgudinden, Empire State Building eller tage på et af byens mange museer. Gå på opdagelse i byen på gå fod eller i en helikoptertur over byen.

Tyrkiet – Istanbul

Et andet rejsemål, der også er en storbysferie, er Istanbul. Her kan I opleve byens kultur ved at besøge Den Blå Moské eller Topkapi paladset. Der er også mange shoppingsmuligheder for eksempel Grand Bazaar, hvis I vil opleve madkulturen. I kan også tage på opdagelse i de underjordiske cister eller opleve Cappadocia fra luftballon.

Santa Maria

Flere km lange strande finder I også på Santa Maria med fint, gyldent sand hele vejen rundt om øen. Der er sol året rundt, så det er også muligt at rejse i de kolde vintermåneder. Er I mere til kite- og windsurfing, er Ponta Preta strand og Kite beach et besøg værd. Skal I ud og opleve øen, støder I på den lokale fiskerby Palmeira, hvor I kan spise på de lokale restauranter. Her kan I spise frisk fisk og skaldyr der kommer ind med fiskerbådene om morgenen.