Romantisk getaway i Danmark? Læs med her

I en travl hverdag er der ofte én ting vi gerne vil have mere af i vores parforhold – nemlig nærvær og romantik mellem hinanden. Men når der både er en arbejdsdag og måske endda en familie der skal passes, er det ikke altid nemt, at få klemt de gode stunder sammen, ind midt i det hele.

Det kan derfor være nødvendigt med en pause fra det hele, så I på den måde langt bedre kan fokusere på hinanden og pleje forholdet i ro og fred. Men hvor skal turen så gå hen?

Nordens Paris er en gemt perle

Selvom det kan være nemt at tænke at I skal tage på weekendtur til Rom eller Barcelona, så behøver det faktisk ikke være så omstændigt, at planlægge en weekendtur for jer begge.

For hvis det i virkeligheden handler om, at I skal bruge tid sammen, hvor vigtig er destinationen så? En ferie i nordjylland er en oplagt mulighed for en forlænget weekend for to. Og så sparer i ovenikøbet også rejsetid frem og tilbage – hvilket blot giver jer mere tid I kan bruge sammen.

En skræddersyet ferie kun til jer

Når du skal planlægge jeres hyggeligt getaway, er det vigtigt at huske på, at der ikke findes noget facit for, hvad ægte romantik er og hvad en kærestetur bør indeholde. Så når du sidder foran skærmen og researcher hvad I kan lave og hvor I skal overnatte – så husk på, at det er en tur til jer og ingen andre.

Tag udgangspunkt i de interesser I sammen har. Hvis I elsker action og aktivitet, så planlæg en sjov og spændingsrig tur. Det kan også være, at det I, i virkeligheden trænger til, er god, gammeldags afslapning med et spaophold og lækker mad. Det vigtigste er, at I får sat en god ramme hvor I kan være sammen.