Sig det med en gavekurv

Din veninde har fødselsdag, og du spørger hende, om hun har nogle gaveønsker. Svaret er: du behøver altså ikke at købe en gave, det vigtigste er, at du kommer til min fødselsdag. Jovist, det er helt sikker sandt, at det er sådan, din veninde rent faktisk har det. MEN det føles bare godt at give en gave, til en man holder af. Hvad skal man så finde på? Et rigtig godt bud er en gavekurv til veninden.

Et klippekort til hygge

Du kan vælge at gå den kreative og hjemmelavede vej, og selv gå på jagt efter lige præcis dé elementer, som en gavekurv til veninden skal indeholde. En sød, lille gestus kunne være at lave et klippekort til venindehygge: ”Netflix og chill”, ”Veninde-middag”, ”Strandtur med is”. Hvis du er god til at strikke, kunne et par hjemmestrikkede sokker eller et halstørklæde også være et betænksomt indslag.

Outsourcing af gavevalg: kun et klik væk

Heldigvis behøver man ikke altid at opfinde den dybe tallerken selv. Der er også adskillelige muligheder for at finde en fantastisk gavekurv til veninden online. Det er blot at søge lidt, og så udfolder der sig et mekka af lækre gavekurve indeholdende alt fra spa-forkælelse til gin-aften.

En gavekurv kan også bruges som en kærlig tanke i andre anledninger. Det kan være, din veninde er syg, og du ønsker at gøre lidt ekstra for hende. I stedet for at tilbyde at handle ind for hende, kan du overraske med en god-bedring-kurv. Udover mad og drikke kan den fx indeholde en god bog eller et magasin. Måske har din veninde fået nyt job, eller er blevet mor – sig det med en gavekurv.

Uanset om valget falder på den hjemmelavede eller den hjemmebragte gavekurv, kan du være sikker på, at din veninde vil mærke den omsorg og omtanke, der ligger i netop dette valg.