Kom med ind i bObles tumleunivers her!

bObles

Med de forskellige bObles kan dit eller dine børn træde ind i et helt nyt tumleunivers fyldt med en masse sjov og kreativitet, hvor barnets hjerne og motoriske egenskaber bliver sat i gang. bObles er det fedeste og sjoveste tumleunivers for småbørn, og giver børnene en stor lyst til at bevæge sig og bygge forskellige forhindringsbaner eller lignende som de skal kæmpe sig igennem, enten alene eller sammen med andre. Udover at bObles giver anledning til bevægelse og leg, er bObles også med til at udvikle børnenes motoriske evner, da mange af de forskellige bObles produkter fx kan benyttes til nakke- og rygtræning og lignende. Der er altså mange muligheder med de forskellige bObles, og dit barn kan skabe sit helt eget tumleunivers eller dele det med familien og legekammeraterne.

Hos Little Happy kan du og dit barn tage en del i dette fantastiske tumleunivers ved at klikke på linket lige her: www.littlehappy.dk/bobles og se det store udvalg af de mange skønne bObles tumlemøbler – du vil med garanti kunne finde et eller flere, som passer til dit barn!

bObles er et tumleunivers i det rigtige univers

bObles forskellige tumlemøbler er med til at skabe et tumleunivers uden lige, i barnets allerede eksisterende univers. Barnet kan gå ind i sit eget univers og skabe en leg, og lukke omverdenen ude, og blot fokusere på den tumleleg der bliver skabt med de forskellige bObles. Med bObles kan barnet bygge forhindringsbaner, lege jorden er giftig, træne sine motoriske egenskaber, og meget andet. Tumleuniverset med bObles er uendeligt, og kun barnets fantasier sætter grænser for disse muligheder. 

bObles har et tumleunivers fyldt med muligheder

bObles tumleunivers er fyldt med forskellige muligheder. De forskellige tumlemøbler kan bruges enten alene, eller sammensættes. bObles kan ligeledes bruges gennem barnets forskellige udviklingstrin, da bObles altid kan skabe nye muligheder og forhindringer. 

bObles forskellige tumlemøbler består af blandt andet:

  • bObles fisken → Kan bruges både som en skammel, men barnet kan også rulle frem og tilbage på den. 
  • bObles elefanten → bObles elefanten er meget populær hos danske børnefamilier. Den kan ligesom fisken også bruges som en skammel, fx ved barnets seng så barnet selv kan kravle op, men også til at kravle eller vippe på.
  • bObles kylling → bObles kyllingen er meget populær at bruge fx når barnet skal træne nakke eller begynde på at kravle. Kyllingen kan man placere under barnets mave, og barnet lærer herved om tyngdekraften og det med at bevæge sig i højere terræn.

Udover de ovenstående har bObles også en masse andre tumlemøbler som dit barn kan benytte i sit tumleunivers, og til at hjælpe med barnets udvikling.