Klæd dit barn på til en sjov vinter!

Den kolde tid nærmer sig og med den også mange nye ting at udforske for dit barn. Om det er skovens mange bunker af blade, vandpytter eller sneklædte bakker, så er det altafgørende at dit barn er klædt på til de opdagelser der venter.

Varm og tør

Hver årstid gemmer på utallige sanseindtryk og oplevelser. De fleste børn er ivrige efter at undersøge og afprøve naturens fænomener. Her er det dog væsentligt, at dit barn kan holde sig varm og tør, så de våde knæ ikke får lov at komme i vejen for deres leg. Flyverdragten egner sig bedst i slutningen af efteråret, henover vinteren og ryger så af når frosten er fordampet. Den skal altså holde en længere periode og være modstandsdygtig overfor regn, sne og slud. Det kan derfor være vigtigt at finde en flyverdragt, der er vandafvisende og slidstærk.

Udseendet betyder noget

Mange børn lægger meget af deres identitet i det tøj, de går i. Det kan derfor være vigtigt at finde en flyverdragt, som dit barn kan lide, da den vil blive brugt på daglig basis. Her kan du med fordel lede på internettet og finde en særlig flyverdragt til piger eller drenge. I dag bliver der også lavet flyverdragter i unisex modeller, hvis du foretrækker mere neutrale farver. Det kan være en god idé at lade dit barn vælge, om flyverdragten skal være gul eller polkaprikket. Det kan gøre det lettere at få tøj på, hvilket for nogen ellers kan være en konfliktfuld situation.

Imprægnering

Du kan sagtens købe dit barns flyverdragt brugt eller lade dit barn arve sin storebrors flyverdragt, du skal blot være opmærksom på om den vandafvisende membran er intakt. Dråber skal gerne lægge sig ovenpå stoffet og ikke trænge ind. Man kan købe imprægneringsspray og på den måde give nyt liv til en flyverdragt.