Klar til at indrette børneværelset med interiør fra misioo?

Misioo

Misioo er et kendt mærke, som i mange år har designet og lavet børnelegetøj og interiør til børn, og børneværelset. Misioo ved godt hvor svært det kan være at skulle igang med at indrette et børneværelse, især hvis det er første gang og man ikke har prøvet det før. Derfor har de lavet et bredt udvalg af indretning til børneværelset, med møbler der passer ind i den skandinaviske og nordiske stil. 

Et børneværelse kan nemt komme til at se rodet ud, hvis der er for mange forskellige farver samlet, og der ikke er kørt en rød tråd igennem. Misioo har valgt at holde deres sortiment i de mere neutrale og fine farver, der passer ind i stort set alles hjem, se det hele her: https://littlehappy.dk/misioo 

Dekoration der tåler leg

Udover at børneværelset skal se smart ud, er det også vigtigt at de ting der bliver dekoreret med kan holde til at blive leget med, da børneværelset ofte benyttes som et legerum. Missioo har den perfekte løsning til dette!  

Her er en super smart folde sofa, som barnet let kan folde ud og ind som det passer. Med denne Misioo foldesofa, kan barnet vælge om den skal være foldet ud, og bruges til at ligge og lege med, eller tage med ind i stuen til en filmaften på sofaen, sammen med familien. Den kan også foldes sammen som en lille lænestol i børnehøjde. 

Den rosen gyldne sofa passer ind i den nordiske stil, og har en meget neutral og rolig farve, der gør at du nemt ville kunne bruge den som et flot tilvalg til børneværelset. 

Man kan også vælge at dekorere med en fin rutchebane, der er sjov at lege med, men også giver et flot udtryk til værelset, og nemt kan trækkes med ud i stuen, når familien er samlet. 

Med en rutchebane kan dit barn også aktivere sig selv, hvilket kan give noget ro i forhold til at få klaret dagens opgaver. 

Nordisk stil med Misioo

Misioo har mange flere eksempler på indretning til børneværelset, hvor dit barn både kan benytte det til sjov leg samtidig med at dit hjem stadig altid vil fremstå pænt og nydeligt. Med de fine pastelfarver, kan du endda mikse og matche en masse forskellige legetøj, uden at det kommer til at se rodet ud