Forkæl dig selv

Hold en spa-night! Det fortjener alle at gøre en gang imellem, især nu hvor dagene bliver kortere og mørkere. Derfor kan du gøre tid til selvforkælelse i løbet af ugens dage. Du kan for eksempel vælge at omdanne dit badeværelse til et ægte selvforkælelse rum for en aften. Et godt tip, er at sørge for at du har dit hjem for dig selv, så der er ingen der forstyrrer dig i din aften.

Du kan for eksempel sætte levende stearinlys ind på håndvasken, tænde din højtaler og sætte det mest afslappende musik på du kan finde. Der er mange muligheder at vælge imellem: du kan pleje dit hår med en lækker shampoo conditioner i badet eller såmænd påføre din yndlings bodylotion.

Plej dit hår

Hop i bad, og plej dit hår! Der findes uendelige mange forskellige shampooer og conditioners, som du kan vælge at fugte og pleje dine lokker med. Du kan også vælge at toppe det af med en lækker hårkur, som går ind og giver et stort fugt-boost til dit hår. Et godt tip, er at tage en hårbørste med ind i badet, så du kan rede din conditioner eller hårkur igennem dit hår. Så kan du være sikker på, at alle hårstrå får en god pleje.

Men glem ej din krop

Når du kommer ud af badet og får tørret kroppen, er det oplagt at pleje din krop med en god omgang bodylotion. Du kan vælge imellem en masse lækre dufte såsom vanilje, lavendel, jordbær osv., kun fantasien sætter grænser for dit valg af duft. Derudover kan du også vælge en creme som passer netop din hudtype. Måske du døjer med sensitiv eller tør hud?

Nu er du ved vejs ende af din selvforkælelsesaften, og den kan du vælge at slutte af med at hoppe i din mest behagelige pyjamas og sætte en god film på.