Skal jeg købe støvler med eller uden hæl?

Synes du, at det er svært at vælge mellem flade støvler og støvler med hæl? Begge typer af støvler har hver sine fordele og ulemper, så det afhænger i bund og grund af dine personlige præferencer. Her kan du få hjælp til at beslutte, om flade støvler eller støvler med hæl er det rette valg for dig.

Flade støvler er perfekte til hverdagsbrug

Hvis du ikke finder det nødvendigt med et par ekstra centimeter, så er der ingen grund til at vælge støvler med hæl til hverdag. I stedet er det en fordel med flade støvler, da disse typisk er mere behagelige at have på. Rent faktisk er flade støvler perfekte til hverdagsbrug uanset, om du skal på arbejde eller spise en frokost med veninderne.

Støvler med hæl får dine ben til at se fantastiske ud

Der er ingen tvivl om, at støvler med hæl vil få dine ben til at se fantastiske ud. Ligesom med stiletter giver støvler med hæl noget ekstra til dine ben, da de vil komme til at se længere ud. Støvler med hæl kan naturligvis også bruges i hverdagen. Men hvis du ikke har lyst til det, kan du gemme sådan et par til en mere formel begivenhed.

Hvilke støvler skal jeg så vælge?

Hvis du leder efter trendy og behagelige støvler til hverdagen, er flade støvler det mest naturlige valg. Ønsker du derimod noget mere formelt og elegant, så er støvler med hæl et rigtig godt valg. Det vigtigste er, at du ender med et par støvler, som du vil få brugt.