Ny vinter kræver nyt gear

Er du også begyndt at fryse lidt, når du går ud ad døren om morgenen? Du er ikke alene. Vi må alle erkende, at vinteren er på vej, og en dansk vinter kræver sit udstyr, for at man ikke kommer til at blive ugidelig og kold. Hellere pakke sig for meget ind end for lidt. Men holder sidste års vinterjakke ikke længere? Så læs med her.

Består kvalitetstesten

Det er meget vigtigt at have den tykke jakke klar, når december pludselig overtager kalenderen. Man har travlt nok med at købe julegaver og rende til julefrokoster, så der er næsten ikke tid til at tænke på sig selv. Derfor er det med at finde en god kvalitets jakke i god tid, som du kan være bekendt at have på, når du træder ind til firmafesten, men som samtidig holder dig varm. Her er en uldjakke din nye bedste ven, da den både er lækker at se på og i den grad også lækker at have på, og det er trods alt det vigtigste.

En frakke for dig

Der findes en jakke til alle faconer og præferencer derude. Hvis du kender din kropstype godt, ved du også, hvad der klæder din krop bedst. I vintermånederne går mange af os oftest rundt i overtøj, og derfor vil man jo også gerne have, at det sidder pænt. Dertil er der også et væld af farver at vælge imellem, og her er det vigtigt at tage stilling til, hvilket tøj du tænker at have på indenunder. For kommer du spankulerende i en skriggrøn frakke med en skrigpink kjole indenunder, kan det godt blive lidt for farverigt, hvorimod et mere afstemt outfit, kræver en balance mellem det udenpå og det indenunder. Så find dig en jakke, som er lige dig, og som passer til din stil, mens den holder dig lækker både udenpå og indeni.