Must haves i garderoben til de kolde måneder

Vi er allerede godt inde i efteråret, og trods temperaturene stadig holdes i et okay niveau venter koldere tider lige om hjørnet. Men bare fordi man skal pakke sig lidt ekstra ind, betyder det bestemt ikke, at man skal gå ned på mode, så her er et par must haves til garderoben 2022.

Den rette vinterjakke

Igen i år er man ikke blevet træt af dynejakker, som findes i mange farver og længder. Det er specielt meget inde med de lange tunge dynejakker, som både kan styles med et par lange støvler eller sneakers. Hvis man ikke vælger at hoppe direkte ud i en dynejakke, er en frakke også en mulighed til efterårsdagene, hvor et stort tørkæde nemt kan smides over til koldere tider.

Strik til ethvert humør

Det er nemt at finde ideer til Alt i dametøj online, og man kommer ikke udenom, at efterår og vinter er lig med strik, og derfor kan man ikke lave en komplet must have liste uden strik på, hvad end det er det perfekte halstørklæde, striktrøjen over dem alle eller en sød strikkjole. Det smarte ved specielt ens striktrøjer er, at de nemt kan styles op med lidt lækre smykker og eventuelt en nederdel eller over en kjole. På den måde kan nogle af sommerkjolerne også få nyt liv i de kolde måneder med blot et par strømpebukser under.

Loafers er kommet for blive

Sensommeren bød på mange outfits, hvor loafers blev et hovedelement, og selvom efteråret har sat ind, er de ikke blevet sat på hylden. Om man går efter nogle simple sorte, nogle med et spænder på eller brune så er de perfekte til at style et mere afslappet outfit op. De er både fede til et par jeans og en blazer, eller med en nederdel og en striktrøje – mulighederne er mange.