Gider du ikke parykker? Så prøv en turban

Mange kvinder har svært ved at forlige sig ved det at have mistet deres hår, uanset hvad årsagen til hårtabet måtte være. Nogle kvinder forbinder tab af håret med tab af kvindelighed, og hvor en paryk kan gøre det lidt lettere for mange kvinder at lære at leve uden hår, er det ikke en løsning, som alle synes om. Hvad er et alternativ til parykker så? Det kunne fx være at binde hovedet ind i en turban.

Prøv en fleksibel turban

Du kan finde udvalg med turbans her, og det er værd at tjekke dine muligheder, før at du lægger dig fast på noget bestemt. For du kan få turbaner i alle mulige farver, og nogle turbaner er mere fleksible end andre, når det kommer til, hvordan de kan sættes op. Turbaner med bindebånd er den løsning, du skal vælge, hvis du vil kunne variere turbanens udtryk fra dag til dag. Og de er nemme at tage på.

Hvad er moderne turbans lavet af?

Hvad skal din nye turban være lavet af? Hvor de gammeldags turbaner er lavet af et naturmateriale som bomuld, er det i dag kunstigt fremstillede stoffer som viskose, du finder til en del turbaner, evt. blandet med lidt elastan for at give øget strækbarhed. Det er godt at vide, hvad du synes føles mest komfortabelt, når det kommer til tekstiler. Ikke blot hvad blødhed gælder, men også ift. åndbarhed.

Hør en forhandler om dine muligheder

Er du i tvivl om, hvilken turban du skal vælge, eller om det overhovedet er den rette løsning for dig, så prøv at høre en forhandler om dine muligheder. Det kan være svært at begynde at gå med turban, når du ikke har gjort det før, men det gælder bare om at komme rigtigt i gang med at bære turban.